Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Wednesday, 25 May 2011

dream car

setiap orang mesti ada kereta idaman kan? so do I..dulu aku minat VW Beetle..comel gila design dia..tinggi kan cita2 nak kereta tu..sebiji kereta tu boleh beli sebiji rumah -_-''..if ada rezeki lebih memang aku nak sambar kereta ni sebiji, buat hiasan dalam rumah =P..tapi fikir2 balik kereta ni memang tak sesuai untuk family sangat, leceh la 2 pintu..kalau 4 pintu memang sekarang aku pergi buat down payment haha

sekarang aku da aim kereta lain..aku tau kereta ni pun entah mampu ke tak aku nak rembat nanti..sporty gila weh..sesuai untuk orang yang ranggi2..tapi sumpah aku jatuh cinta..siapa2 yang nak bagi aku hantaran kereta ni, tanpa perlu tunggu sesaat pun aku akan setuju kahwin dengan kau..haha dasar materialistik! tapi kereta ni sangat handsome..kalau aku pakai lagi macho! hehe

tapi tak salah aku kat Malaysia, kereta ni ada 2 3 biji je nyahhh! Malaysia tak bawa masuk kereta ni, mungkin dia rasa rakyat Malaysia tak mampu or dia tak nak rakyat Malaysia membazir..kereta ni harga RM300k +++, tak nak tercirit pulak harga dia kan wuwu..nampak sangat susah nak dapat, tapi hendak seribu daya tak nak seribu dalih..amboi2 Nadia bab2 kereta pandai apply peribahasa tu, cuba bab belajar? erk!! lepas ni kena belajar elok2, da ada aim yang tinggi huehuehue..dasar belajar terpesong niat..eh niat sampingan takpe kan?? tehee

kalau nak jugak, kena dapatkan kereta ni dari recon car dealers la..takpun kau pergi beli sendiri kat Japan..haha..agak2 ada tak orang Japan nak hadiahkan kat aku?? oh abang Ultraman!! haha



Honda Mugen RR..bilakah aku dapat memilikimu sayang? =P

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance