Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Tuesday, 10 May 2011

buat aku tercekik nak makan Gula-gula 24:7 je!

korang mesti tau kan aku nak cakap pasal apa?? sana sini orang mengutuk, mungkin ada yang bagi sokongan..nak kata suara sedap, sedap lagi suara aku nyanyi dalam bilik air..aku pun tak faham hala tuju industri muzik sekarang..ceh! gila la Nadia, serius gila..cool yawww! haha..takdelah, yang nak mendengarnya telinga aku, yang nak cuci matanya mata aku..cer la buat benda yang semengah sikit! geli tahu tak! geliwwww!..gaya macam dorang ni entah la nak kata apa..tak sesuayyyyy!

panas ye kak pakai seluar macam spenda?? o faham2 -_-''

kalau pakai baju Melayu ada la macam Hang Jebat agaknya, ni da macam gigolo mana je! apa ke hae nye yopp??

eh please la be realistic..orang nilai nyanyian dari suara bukan body! body nak kata HOTTTT pun memang tak la! k-pop ke m-pop ke po dio? makan pop corn lagi best la! ramai2 macam ni baik korang tubuhkan kumpulan macam Rabbani lagi bagus nooo!

amboi Nadia, sedap mengata orang..kalau 24:7 tu Arjun Rampal, Aaoron Aziz, Cyril Takayama, Johnny Depp, Zahiril Adzim yang jadi members, mesti kau tengok hari2 kan?? dasar!! >__<..takde lah, aku just menggunakan Freedom of Speech sebagai rakyat Malaysia yang concern tentang kelansungan masa depan negara =P

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance