Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Friday, 15 April 2011

subjek sem depan

gelabah kan, sem ni pun boleh capai study week lagi, da sibuk2 nak register subjects sem depan..dasar manusia gelojoh! hahaha..ni subjek yang aku akan ambil sem 5;

1. Administrative Law
2. Land Law I
3. Equity and Trust I
4. Law of Banking
5. Company Law and Corporate Governance I
6. Small Group Communication

ye, itu SAHAJA!..kelas aku hari2 dari pukul 9.30pg-3.30ptg je youolsss! 5 subjek law, 1 english subjek..tak sangka aku da nak masuk sem 5..tua matang sikit rasa..lepas tu sem 6, pastu sem 7, pastu sem 8, pastu kahwin kerja! yeayyyy!

ramai orang yang da bekerja warning aku 'enjoy your study time, da kerja sumpah tak best' hahahaha..eh siapa kata aku tak enjoy sekarang?? terlebih enjoy kot noks! aku dari kecil kerja nak seronok je kan..ada masalah pun buat2 'eh kau masalah aku ke?? la ingat masalah orang lain!'..aku harap aku jadi orang yang lebih berkaliber sem depan...hehe

tapi kan, kenapa aku rasa subjects sem depan semua boring ha?? lebih banyak kepada admin and government..syilaks sungguh! da tak belajar bab bunuh2, rogol2, cerai2, tunang2 hehe..kau ingat law school ni moyang kau punya Beron??? ok2, relax la, emo pulak! redha and redah je la kan?? lagipun sem depan start bulan 9..banyak masa bergonjeng sebelum melangkah ke alam borrriinggggg!

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance