Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Sunday, 10 April 2011

naik satu anak tangga!

Happy 21st Birthday Nadia Roslan
age is just a number..keh keh keh

tq so much to all for the wishes
I pray and hope to be more good girl..meowww *eh perlu ke?*
I love u all =)

tq to my beloved emak sebab sanggup mengendong aku 9 bulan, eh to be exact 8 bulan ++, ke sana sini, tanpa sedikit pun berniat untuk membuang aku lalu kambus bawah zink *sarcastis-refer Metro hari ni*..malah sanggup menahan sakit mengeluarkan aku dari rahim lalu membesarkan aku dengan penuh kasih sayang dan kesabaran yang tinggi..walaupun aku da tinggi melonjong *tak la tinggi mana pun*, but I'm still her baby..hik hik hik *mintak penampar*

tq for my beloved ayah for your tenaga and kesudian..ehh?? tq sanggup bertahan dengan sikap degil tahap dewa aku..sanggup kerja sampai malam sebab nak tanggung kos belajar aku..bersusah payah datang sini kalau aku sakit..never say never to al my wishes..eh aku menyampah betul Justien Bibier ada keluarkan movie Never say never ehh?? *eh tetiba

tanpa mak and ayah, takde la Nadia Roslan yang berumur 21 sekarang yang berketrampilan unggul lagi digemari ramai..hahaha.matila statement aku boleh buat orang report abuse blog ni!

sebenarnya, meningkat umur ni bukanlah perkara yang menyeronokkan -_-''

*for those who wish for me to get a boyfriend, better u wish for me to get a husband..kah kah kah

2 comments:

  1. hahaha,,skarg sis wish semoga dpt husband yg mempunyai semua ciri2 yg awk nak,,hehehe :)))

    ReplyDelete

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance