Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Monday, 11 April 2011

mereka; anugerah terindah :)

petang tadi roomate aku ajak makan KFC knonnya sebab dia teringin, aku pun on je la..bab merayap memang mak incek suka..lepas maghrib aku siap2..bila nak keluar bilik dorang tangkap aku, blindfolded aku ok!! ha ni sah kerja nak mensuprisekan aku!! dapat la aku faham perasaan orang buta dalam masa sejam

aku lost gila bila mata kene tutup mata dengan shawl..aku fikir dorang nak bawa aku pergi Siam je sebab aku tak dapat cam jalan yang dorang bawa..dalam kereta aku diam je..baru aku tahu, kalau aku tak nampak, aku boleh jadi pendiam..so siapa2 nak suruh aku diam, sila ikat mata aku..eh jangan2! merana noks!

bila da sampai tempat tu aku da berdebar sebab aku dengar suara orang ramai, paling obvious suara lelaki..agak2 la der kalau nak suruh aku pilih bakal suami pun! haha..bila dorang buka je mata aku, aku rupa2 nya kat MaiCafe kat Perlis weh..bayangkn dorang buta kan aku dari Changlun ke Perlis!! bayangkan sekarang!! -_-'' and yang ni ada depan mata aku;

cute sangat2 cupcakes ni..sebelum makan berlinang air mata sebab sayangg -_-''

we may not be sister by birth but fate brought us together to be sister by heart
korang ada kawan semanis and seindah ni?? ok sila jealous =P

then masing2 kebulur tak sabar order makanan..semua makan western malam ni, wah style gitewww! aku makan cheesy chicken..cheese dia terbaik! chicken chop dia macam dia letak sekor ayam kat situ, mak aihh besar mak ayam..sebab gelojoh sangat, belum sempat snap gambar, dalam pinggan hanya tinggal tulang ayam -_-'' recommended la kedai ni..pekerja dia semua lelaki2 handsome pulak tu..ehem! cepat serbu! hahahaha..

on the way balik, aku naik kereta dengan Sheril and Chot, macam mana entah tersalah jalan, semua gps failed, kitorang lalu jalan kampung nak balik UUM! sumpah creepy gila..macam kawasan felda yang tak berpenghuni, time tu pukul 11 malam, hanya kereta kitorang je!..sepanjang jalan aku berdoa supaya kami tak kena tidur dalam hutan malam ni..huhu..Alhamdulilah, selamat jugak sampai bilik :)

my birthday's present..dorang suka menganjing aku bagi barang kaler pink..tahun lepas dapat bed sheet kaler pink jugak..nak suruh aku jadi perempuan ayu la tu =P..tapi pilihan dorang memang terbaik ;)




thank you my lovesss! I'm realy appreciate it..Alhamdulillah, Allah give me a fantastic girlfriends as you all
LOVE YOU!!

nak tengok gambar gedik aku?? hahaha..tak nak pun aku nak upload gak!! =P

terimalah, gambar pertama sejak bergelar rakyat yang layak mengundi di general election;
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

*ramai betul orang wish aku cepat bertemu jodoh..harap2 doa korang termakbul! hahahahahah..gatai!
** ramai jugak suruh aku jadi lagi matang..erk?? tak cukup sofistikated ke aku selama ni T__T

4 comments:

  1. happy bday yang. maaf tak dapat call. heish. :) i love u sampai bila2. haha.

    ReplyDelete
  2. haha its ok yanggg..tq
    aku syg ko smpai syurga (kalo msuk la) :)

    ReplyDelete
  3. aku sayang kau..aku rindu kau.
    perghh..bila bc entri ak rs cm nk mengalirkan air mata.rindu gilew tewww..hehe.tc darling..xoxo

    ReplyDelete
  4. aku pun teramat syg ko yg..
    gf aku sume anugerh terindh bg aku! :)
    aumph rindu ko jugk..nnt kite spend mse sme2 eh? =')
    u too, b safe! mmuahhhh!

    ReplyDelete

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance