Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Sunday, 3 April 2011

deleted

hari ni datang mood gila aku, rasa nak delete semua benda..mula2 aku delete list2 keje aku yang da settle *muka lega*..tinggal lagi sikit je burden aku sebelum melangkah ke alam barzakh final exam..tengok la, tengok la kat side bar aku, kan tinggal sikit jee..ihik! *mintak penampar*

then aku review entry2 lama aku kat blog ni..tak tahu syaitan mana yang merasuk aku, aku deleted semua entry aku dari 2007 sampai Februari 2009..bila da half deleted, rasa menyesal pulak..kenangan tu ohhhh! tapi aku tekad nak delete sampai Februari 2009 punya entri sebab aku rimas tengok tulisan2 dia, time tu aku guna theme lain, so tulisan dia serabut..walaupun aku tahu tak de siapa rajin nak stalk aku sampai ke situ, tapi sebab tulisan2 tu aku rasa blog aku tak tidy..haha..bodohkan alasan?? tapi tu lah kenyataan >_<..kepada bakal anak2 ku, sori ye, cerita 2007 - Februari 2009 nanti ibu cerita face to face..hahahaha *sycho*

tadi aku ada test tort..boleh la jawab..aku keluar paling awal sebab tak tahu nak jawab apa da..haha..lagipun sejuk dalam kelas tu, tak tahan den!..

sejak semalam semua barang aku nak rosak..mula2 charger laptop..ni aku pinjam charger kawan..tiba2 hari ni wayar hard disk pulak tak boleh recognised! hansap betul! semua nak cari gaduh time aku takde duit and time aku banyak masa untuk berhibur dengan hard disk..hangguk kau banyak masa Beron! dengar cerita Rabu ni test Criminal Law pulak..heh!

hati aku pun da rosak..kedai mana boleh baik eh?? =P

3 comments:

  1. derrr.. kalau serabut edit pastu publish semula suda.. tarikh ngn masa publish still ikut yg asal laa.. haha

    ReplyDelete
  2. terbaik la budak law nie. solute! ;)

    ReplyDelete
  3. adlie : 200++ entri derr, idak le rajin teman nak edit satu2! haha

    farah : ek? ap yg terbaik hehe

    ReplyDelete

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance