Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Wednesday, 13 April 2011

catur bistari

korang pernah main benda ni?? hanya orang yang bistari je boleh main catur bistari..kah kah kah..at first memang blur habis lah! jadahnya semua ni..da la semuanya ada 3 stages..tapi kalau da tau, very the kacang je main ni..nasib kau sebenarnya ikut pada dadu! hehe


stages first warna merah, nak masuk stage second (warna kuning) kena ada 30, 000 + satu bisnes, nak naik last stage (kaler pink) kene ada cash sejuta! tak main la puluh2 ribu macam Saidina, orang tamak kena main yang berjuta-juta haha..nak ajar semua kat sini, wassalam la! nak belajar meh aku buat private tutor..aku da pro, prosak la tapi! hahaha..kitorang ambil masa beberapa malam tau nak tau rules and regulations dia, tak nak berbelit pulak kan! eh ingat senang nak jadi kaya?? huehuehue

korang kena main, sumpah adventure! paling best bila da masuk last stage..time tu bolot semua duit..tapi langsi jugak la sebab kat situ banyak gila kene bagi sumbangan..memang jenis tak suka buat amal jariah agaknya, setiap kali kena bayar 500, 000 untuk sumbangan, mula le mengeluh la apa la..baru duit tipu tu wehhh! haha.patutla Allah tak bagi kita jadi kaya -_-'' tak reti bersedekah dan bersyukur

semalam aku masuk main benda ni peringkat saringan UUM..tapi kalah je pownnn! haha..group aku dapat kutip total asset around 60juta..tapi group yang dapat reserved main peringkat national, dapat 80juta..mak aihh kau!! songlap duit apa?? hahaha..siap ada national stage lagi youollss! jutaria ada?? haha tiba2 nak perlekehkan jutaria

tapi set ni agak mahal la banding dengan saidina..tapi main dia addictive ohh! bila lagi nak pegang juta2 umur camni..da tua pun entah2 tak dapatnye derr! hehe..semalam sebab participate, dapat la voucher KFC sebab Catur Bistari ni tak silap aku jual kat KFC je..sebab ghairah sangat dapat voucher RM5 seorang, malam semalam berdesup ke KFC..kalau dapat voucher RM50 sorang, aku rasa kitorang tidur kat KFC semalam! haha

agak2 kalau KFC punya CEO baca entri ni dia bagi aku satu set catur bistari free tak?? hehe

2 comments:

  1. member aku pena buang satu set baru catur bistari neh alasan sbb xde tempat nak simpan dan malas nak jage.. =__=

    ReplyDelete
  2. aku rase die ank ceo kfc la..cer ko wt bckground chech -_-''

    ReplyDelete

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance