Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Monday, 25 April 2011

ahdik2 ahkak2 yang gedik sekalian, awek tu tak sama taraf langsung dengan bini yeh!

aku rasa definisi awek and isteri tu perlu diperjelaskan lebih mendalam oleh Kementerian Penerangan Malaysia kepada perempuan2 tak reti bahasa and lelaki2 yang agak dungu di luar sana..ni aku nak bincang isu duit! money! duit! money!

topik ni lebih banyak condemn kaum sejenis aku..aku natural, kalau perempuan salah aku bantai, kalau laki yang salah lagi2 la kann..haha..hey perempuan, aku tak suka belum apa2 lagi da tunjuk sifat pisau cukur kau tu..konsep bercukur macam ni sebenarnya; kau mencukur kalau berbulu je, kalau dah licin takde bulu, kau nak cukur jugak, mahu berdarah bai!

ok fine! tu pakwe kau, bukan pakwe aku..tapi agak2 la, dia baru je kerja..hutang lagi banyak dari gaji bulanan, lepas tu sesuka hati kau je nak bagi sms; 'Abang, abang, ayang nak beli kain cotton la, cantik pulak tengok orang pakai, bank in RM100 yee..sayang abang mmuaah mmuaaah!'..kau tau tak betapa panasnya aku baca sms tu!..kalau kau da jadi bini dia, dia pun da ada fixed monthly income, lantak kau la nak beli kain RM1000 semeter pun

yang laki ni pun satu, dungu jugak kadang2..sayang awek berpada derrr!..da kau pun makan maggi hari2, tak payah la nak buat baik sangat sanggup ikat perut nak belikan awek kau kain cotton! bukan cantik pun awek kau! cantik lagi aku! baju cotton aku sepasang baru RM50, takde jadah kain je RM100..belikan je kain kapan!

betul la, kadang2 manusia jadi bodoh sebab cinta..aku bukan apa, aku kesian kat laki tu..awek dia order senang2 je, dia ingat boyfriend dia kentut keluar duit agaknya..kalau laki tu memang kaya raya, aku tak ambil port! lantak la..ni bercinta baru setahun jagung, mak ayah pun tak approve lagi, sesuka hati kau je nak kikis duit dia..

time mintak kemain mmuaahhh mmuahhhh bagai..time gaduh siap maki hamun mencarut bagai, tak hengat pulak camne ko mmuahhh mmuahhh kat dia time mintak duit kannn..sungguh otak aku tak boleh terima! aku tak heran kalau laki tu sendiri nak belikan, aku pantang bila perempuan yang order..sekali sekala maaf lagi, kalau da tiap bulan, memang aku hasut bf kau cari perempuan lain..hoi kau hanya awek die je! bukan takat undang2 Islam, undang2 negara pun tak iktiraf kedudukan kau kat hati dia..eeuuuwwwww!

2 comments:

  1. amboi kak..maghah nye lah..boleh jd bahan gosip esok nie..hehe

    ReplyDelete
  2. haha boleh2! cant wait ti c u hehe

    ReplyDelete

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance