Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Sunday, 6 March 2011

tired Saturday with stupid movie

semalam aku, Dira, Cha and Kecik pergi meronggeng ke Padang Besar..saja bawa Kecik yang U dia kat town tu masuk sempadan Thailand..haha..sumpahlah panas gila kat sana, tak tahan aku, rasa macam boleh kena cancer kulit..wah! over kau nyah..aku tak beli apa pun, tak berminat..nak beli transparent night dress karang semua orang ingat aku buang tebiat pulak..haha..

on the way nak ke Jitra, aku yang drive..perjalanan lalu Chuping memang cantik, hijau je..kalau angin bertiup sepoi2 bahasa, memang aku bentang tikar berkelah tepi tu..kalau panas macam semalam, tak koser mak!..tahukah anda ladang tebu terbesar terletak di Chuping *tiba2*..dan tahukah anda bahawa saya pun tak tahu jawapannya?? hahahha..

sampai Jitra kitorang decide nak tengok cerita The Adjustment Bureau..the most crap story that I've ever seen..bagi aku lah..cerita dia sumpah bodoh dan mengarut!..cerita dia pasal hero ni nak jadi President US and tiba2 terjumpa heroin ni dalam toilet.muka heroin dia ala2 Sofia Jane sikit, cantik..'malaikat2' dalam cerita tu konon nak halang cinta dorang sebab ikut dalam 'planner' dorang, hero tu tak kan jadi President kalau bercinta dengan perempuan tu..what the crapp!..'malaikat2' ni very the loyal konon nak ikut plan 'chairman'..tapi ada pulak 'malaikat' talam dua muka, kesian kat hero and heroin and tolong dorang together..aku dengan Cha tak nak mengekek pulak kan sebab 'malaikat' ada white man and negro! hahaha..benda tu tak lawak pun bagi orang lain, tapi bayangan mata kami sendiri yang buat benda tu lawak..kalau tak buat lawak sendiri, haruslah aku da tidur berdengkur dalam tu!..kalau korang rasa nak buang RM10 pergilah tengok, tapi aku rasa kalau duit tu belanja aku lagi afdhal kot! haha..

begin with s end with t betul!

malam tu pulak aku ada integrasi ko-k..kena pergi attend festival filem kauuuu!..ramai gila artis datang..tapi mereka tak kuat untuk menghalang aku dari just sign then terus bla pergi makan..hahahhaha..mereka tak cukup handsome untuk buat mata aku melekat tengok festival tu sampai 11 malam..tema malam tu galamorous, hamboih3 mak minah semua kemainnn vogue..aku pakai tshirt je pun..kau ingat kau lawa2 Adi Putra nak tengok kau??..dia tengok hati yang suci je bai! *tiba2* hahahhaha..aku suka tengok orang tua yang handsome..contoh : Rahim Maarof, Jins Shamsudin, Ramli MS..mana tak suka, naik Mercedez berkilat nyahhh! haha..materialistik!..takdelah, dorang tu macam verstail gila..tapi Adi Putra tetap di hati..muahahahhaha..




padan kan?? kan?? haha..kalo dapat stok camni, memang aku tak kisah kerja sorang2..you duk rumah eh darling, jaga muka! muahahhahahahah

2 comments:

  1. gatal ko! repot kt mak..haha

    ReplyDelete
  2. hahaha..report la..mak aku suke kalo bakal menntu cm die! hahahha

    ReplyDelete

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance