Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Thursday, 31 March 2011

misunderstanding

siapa baca entry aku sebelum ni, tau la kan aku marah2 sebab test diawalkan..keh keh keh..to persons it may concerns, aku bukan tuju kat kau eh, sebenarnya entry tu untuk orang lain yang aku da salah faham tu hehe..tolong jangan terasa eh?? eh?? eh?? =P..semua jadi sebab miscommunication and misunderstanding..da selesai pun test nya..

satu test je pun hari ni..nasib baik la ada lecturer criminal yang very tolerable nak anjakkan tarikh test dia yang dia da cop dari awal sem hari tu..mana nak cekau lecturer camtu woihh? satu dalam seribu :D..thank you Madam because understand us..

aku malas nak kutuk test tadi secara pukal..biarlah, da jawab pun..hehe

I'm at home now :D..ada something yang perlu diselesaikan..pray that everything gonna be ok yeah?? ;)

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance