Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Wednesday, 9 March 2011

busy + homesick are not a good ingredients for happiness!

hello people! wah bukan main barat! Assalamualaikum cik temahhh oiii..anda sihat?? :D..da lama aku abaikan blog ni, nampak macam kurang kasih sayang pulak dia..so hari ni mari kita meniyang rapik sebelum maghrib! =]

aku busy gila wa cakap lu..hallamakk kecoh la lu minah, macam kau sorang je busy! =P..takde, saja nak propa, baru nampak berilmiah lama tak update blog sebab busy dengan kerja :D..baru jadi student weh, belum jadi pekerja, belum jadi pekerja + isteri, belum jadi pekerja + isteri + ibu..mungkin bila da jadi mak nanti, korang akan nampak aku pakai baju terbalik..=P hahaha

aku da hampir nak sawan ni sebab homesick..huhu..ha gelak2!..aku nak balik, tapi masa jealous dengan aku..tapi sem depan, weekend je aku boleh balik dengan bahagianya! :D..boleh cuti2 Malaysia..bukan sebab aku da habis study, tapi sebab aku da habis ko-k -_-''..semalam sebab lagi sikit nak meroyan, aku gtau pakcik aku, aku nak skype dengan Fatini :))..walaupun tak sampai 30 minit, hilang tension aku..

tapi yang sakit hati, da la aku lapar..boleh pulak dia lahap ayam depan laptop..sampai cakap 'dapp, nak? nak?'..sungguh tiada sifat tolenrasi sesama manusia..mungkin kalau boleh keluarkan tangan dari screen laptop, aku da lempang dia -_-''..then dia ada pegang jelly, aku mintak la, dia suruh walid dia buka kan sebab nak bagi aku..hahaha omel omel!..that kid have no idea how I can web cam with her..sungguh rasa nak sepak2 bila dia flying kiss kat aku..huaaa rinduuuu!..someone, please kidnap me and bring me to my heaven! sobssss srettt srettt!



da la maghrib ni woiii! pergi beribadah la Beron!!! 

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance