Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Saturday, 19 February 2011

walk in wonderland!

wah very the syurga gaya theme dinner kitorang..sem ni, batch aku yang settlekan dinner..pagi semalam pukul 6.30 pagi janji nak gerak pergi hotel kat Perlis, tapi Melayu tetap Melayu, around 7.30pagi baru pergi..hehe..aku pun pelik aku nak pergi dinner ke pergi breakfast, awal benor ehhh! haha..jangan buat2 lupa kau urusetia Beron! -_-''

sampai sana, start la buat kerja..bayangkanlah dari pagi sampai malam non-stop berkerja..ajk lain lagi hazab aku rasa..kesian kat MT (Majlis Tertinggi), dorang lagi macam orang gila aku tengok! haha..eh gelak pulak..tak2, semalam masing2 tension, senyum pun kambing lagi handsem..dengan pihak hotel janji macam ****** nya!..tapi aku memang respek dengan semua ajk, bertungkus-lumus jugak untuk buat yang terbaik..sayabas!


 Maria, mana kau??




malam tu aku kerja bahagian pendaftaran..nak tercabut gigi rasanya asyik cakap 'enjoy your dinner'..aku jaga batch last, perghhh! dorang dress up, malatopsss gila!..sambil2 buat pendaftaran boleh cuci2 mata..meooowwww! haha..bila da masuk dewan, aku kena susun budak2 dean list sem 6 dengan sem 8..ramai nye aihh dapat DL..pandai rupanya senior2 aku..hahaha..aku tabik betul dekat vvip yang kitorang jemput tu, kaki dia injured, bertongkat still datangg jugak, terhenjut-henjut..ahemm uncle, ada anak laki tak?? hahha..eh tapi kalau bapak baik anak macam hansap buat apa kan?? 

makanan ada yang ok ada yang k.o..serve lambat hokeyhhh! perut aku da berirama dangdut da..kesian ajk makanan kelam kabut, padahal salah pihak hotel..the hotel is not very recommended la aku rasa..aku bla awal kot, habis majlis formal, aku curi makan buah atas meja siapa entah, then blah masuk bilik..sumpah penat! sepenat-penat aku, ada orang 10x ganda lagi penat..dapat bayangkan tak??..aku mandi and tengok cartoon bawah selimut..i likeee! mengantuk jangan cakap la kan

overall, dinner was great! ajk was great! everything was great! tahniah kepada semua ajk2..aku tak ambil banyak gambar sangat, tak tahu kenapa macam takde mood..sebab penat kot! 

ok assignments da beratur tunggu..haishhhhh! go go Nadia!

baju sama tapi tak serupa..ni memang adik beradik betul ni haha

adik beradik jugak ni :)

Maria takde, dia pengarah projek..very the busy perempuan tu! tak sempat pun nak ambil gambar dengan dia..huhu

kenapa aku rasa aku adalah sekeping Nadia? -_-''

2 comments:

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance