Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Thursday, 3 February 2011

tired journey

petang tadi aku pergi makan pizza dengan kroni2 terbest abad ini..seronok sekali sekala berkumpul dengan kawan2..macam2 cerita keluar, teka-teki menguji minda pun keluar..Awi, kau da janji nak ajar aku magic ;) aku nak buat performance time aku kahwin nanti..haha..then kitorang lepak makan cendol bawah pokok pulak..perghh! gila 60-an rasa makan bawah pokok..aku tak berapa into sangat cendol, just pau ais dari mangkuk cendol orang..haha..yang penting, kalau namanya kawan Nadia, agenda utama haruslah MAKAN -_-'

after Asar aku gerak pergi Putrajaya, nak pergi rumah auntie aku..yes, now I'm broadcasting from Putrajaya..wehuuu!..penatnya ya amat..ces! macam aku drive kan..hehe..bukan apa, aku naik kereta auntie aku dengan 4 orang cousins yang super disaster..3 jam perjalanan hidup aku penuh liku, memerlukan kesabaran yang bukan sikit..huhu..dalam hati aku berniat lain kali aku nak bagi ubat tidur kalau aku travel dengan dorang..haha..bunyi memang kejam, tapi kalau korang kat tempat aku, korang akan tahu betapa hazabnya!..anak2 aku nanti, aku nak selotape mulut dorang!! hahahhaa..kejam punya ibu

tak de apa pun nak buat kat sini, saja datang nak tengok bunga api..huhu..tapi aku nak cari kasut and baju untuk dinner..buku law lagi, kat Perak tak de buku yang aku cari nyahh! tapi tu last list la..hahhahah..ok lah, nak tidur, penat 'drive' =P..ada orang bebel aku mandi malam2..apo dio malam?? tak reti tengok jam ke?? pagi la ni woii..tak remaja langsung nak bebel2, macam tok wan! haha

2 comments:

  1. nak piza gak. ahha.

    alaa ang mang kuat beletiaq. ghahaha

    ReplyDelete
  2. jom! blnja aku! haha

    berleter utk kebaikn la haha

    ReplyDelete

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance