Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Monday, 14 February 2011

short update

rasa janggal buka2 blog tak de latest entry..hehe..sorry, I'm busy all this time..lagipun takde apa yang menarik jadi..setakat nak cerita pergi kelas naik bus terjumpa laki hansem tu, common sangat! hahaha..kehidupan berjalan seperti biasa..pergi kelas, assignments, lepak dengan kawan2..alah, benda biasa macam orang lain buat jugak..walaupun kadang2 rasa _________________ (fill in the blank)

A. lonely
B. nak kahwin
C. nak PJJ (pelajaran jarak jauh)
D. sangat merindui

(feel free to choose, sebab takde jawapan yang salah -_-'')

nanti kalau ada cerita menarik, aku update ok? :) aku demam da 2 hari, doakan aku cepat sihat..banyak kerja ni woihhhh! tergendala kerja aku nanti hehe..till we meet again! ^^,

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance