Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Tuesday, 1 February 2011

rasa disayangi :)

tadi aku sampai rumah da malam, mak aku pick up aku kat rumah nenek aku..sampai2 je rumah aku ambil barang kat bonet..aku dengar suara yang aku rinduiiiiiii..then dari belakang kereta aku panggil adikkkk dengan excitednya..dia tak nampak muka aku pun, tapi dia terus sebut yom..hehe..comel gila, dia kenal suara aku..cousins aku panggil aku 'ayong', tapi sebab masalah pelat, jadi la yom -_-''

lepas letak beg, aku pergi dekat dia..dia suruh aku dukung dia, and dia peluk kuat gila tengkuk aku..macam rindu sangat..hik hik hik..mawu titew ade owang windu titeww..rasa nak sepak diri sendiri type camtu! haha..hilang beban aku bila dia buat macam tu kat aku, macam tau2 je aku tengah serabut..then dia temankan aku makan, duduk dalam kerusi budak2 tu..arah aku ambil ni ambil tu..hamboi! hamboi!..nasib baik kau kecil lagi..hehe

pleasee be my baby forever sayanggg!

*nak anak la! tetiba! hahahahha

4 comments:

  1. kiut gila!
    ko rompak anak sape nih?

    ReplyDelete
  2. haha...kra ank ksyangn ke p e2..t nk wt post psal knak2 lak la..idea dri post awk nih..haha

    ReplyDelete
  3. nub : hai =P
    jau : ank aku la! haha
    arjuna : mst la ank hehe..bgs2, wt2..knk2 comel, cm beta! hahaha

    ReplyDelete

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance