Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Saturday, 5 February 2011

Melaka and Putrajaya

after 10 years, semalam akhirnya aku berjaya menjejakkan kaki di tempat Portugis pernah buat onar..memang beza la dulu and sekarang..crowded, jam tak payah cerita..sekarang tengah menabung untuk beli sky car, boleh aku berlagak dengan orang bawah nanti..cadangan nak buat monorail tu sangat lah molek!..sekejap je pergi semalam, balik hari..nanti aku nak pergi lagi, tunggu musim salji ;)

beauty people in front of beauty peoples museum..keh keh keh

klise betul tangkap gambar depan beca -_-''

pagi tadi aku JOGGING oh! pakai jeans je, kau mampu?? haha..belakang rumah auntie aku kat Presint 11 ni ada bukit rekreasi..astaga! tinggi and jauh nak mampus! penat den!..separuh perjalanan, aku da rasa nak golekkan diri ke bawah..moh tengok gambo!

baru 5 minit boleh la buat muka ceria


nak cari suami..nak cari suami

gambar poyo tuan blog haruslah ada ^^,

3 comments:

  1. presint 11 ada bukit rekreasi? kene pi nie.. huhu~

    ReplyDelete
  2. ermm tiba2 nak kata cantik pulak.....



    gambaq ja la cntik.. bukan ang. gahahahhahaha lariiiiiiik




    oiy2 ang cntik.ang cantik.. jangan tibai aku ooo...ahaha

    ReplyDelete
  3. chinatsu : ada2..cntik..pergila..blh photoshoot hehe

    nub : hg mmg da lama x kene pukoi ka?? hahahahha

    ReplyDelete

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance