Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Wednesday, 16 February 2011

jaga diri sahabat! ;)

esok kawan baik aku nak fly pergi Indonesia, exchange students for 1 sem..Nur Atiqah Radzali, ada tu ha gambar dia dengan aku kat side bar..she's a very good friend..walaupun dia muda setahun dari aku, tapi dia seganda lagi matang dari aku..hehe..gonna miss u yangg..take care there..good luck, do your best =')..jumpa cowok hensem, jangan lupa courier kat aku! hahhahah..see you in September, InsyaAllah :)..love you!

nanti kalau kita skype, pasang background lagu ni hokeh! boleh joget2 :D

*aku da start rindu kau! sweet kan aku?? yeww yeww haha!


4 comments:

  1. alalalalaal. sweet sangat yang .

    im gonna miss u too :)

    set ! biula nak skype ? joget jom ?

    haha


    kak limah jangan lupa.

    ReplyDelete
  2. hahhaha..take there..!
    hrus joget + k.limah hehe

    ReplyDelete
  3. haha..cm sdey je kak?npe cik kak ni x ikut je?hehe..join exchange skli la..hehe

    ReplyDelete
  4. x terjgkau akal ku nk exchange2 ni hahahah

    ReplyDelete

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance