Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Friday, 11 February 2011

I'm declaring war

aku baru sampai kolej dari bercuti mid-sem..naik je tangga bus, aku da rasa homesick..huaaaaa! aku memang gedik! eh termengaku pulak..aku kalau tak balik rumah lebih dari sebulan, mula la keluar simptom2 meroyan..lambat lagi wehh aku nak balik! paling cepat hujung bulan 4 kot..ammaaa, yennade asonaleyy! menangis sekarang T_____T

yeah dari minggu ni and onwards mula la aku buka langkah silat, nak melipat segala assignments yang ada..aku memang gigih cuti hari tu satu helai kertas assignments pun aku tak bawa, just membawa moto 'no assignments during the holidays'..tadi cek buku assignments, oh mak kau! ramai rupanya assignments aku..cool2, tak lari assignments kalau tak di buat keh keh keh

tapi minggu ni mesti busy pasal dinner..aku dinner Jumaat ni..oh sungguh la tak sabar nak makan sedap2..sebenarnya aku tengah lapar, dari pagi tak makan..kasihanilah aku, tolonglah pos kan makanan sekilo dua untuk aku yang berjihad di sini..dah2, jangan merepek! baik tidur nak hilangkan rasa lapar -_-''

assignments! jaga kau! aku declare war ni! =P

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance