Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Thursday, 13 January 2011

saya nak hadiah hari jadi dari YANAMIB

sekali sekala buat muka tak malu mintak hadiah kat orang apa salahnya, ye dak??..1st time seumur 3 tahun blog aku, aku masuk contest..mesti blog aku mengelejat dan teruja ni, menang ke tak hujung bulan ni kita cerita sebab tarikh tutup 31st Jan 2011..Nub la rajin mengetag aku..terima kasih Nub, kalau kau menang, apa kata kita share hadiah tu?? sharing is caring, JWW Birch pernah cakap kat aku ;)..tapi kalau aku dapat, aku makan sorang la, tak baik laki makan hak perempuan..bahahahha..tahap pemalas aku ni, kadang2 nak copy link orang pun aku tak nak =P haha

 

Yana ni baik bebenor nye eh, hari jadi aku takdenya aku nak bagi hadiah kat orang, aku lagi peras ugut mintak hadiah ye la..10 April nanti baik korang tak payah online kalau tak nak kene gertak ngan aku, aku gengster tahu!!..sila tanam perasaan gabra dari sekarang..heh!

cik Yana, I really don't have idea who really you are..tapi anda sangat lah bermurah hati nak bagi hadiah kat orang sempena hari jadi anda..mesti dapat hadiah satu bilik sampai nak let go kan?? btw, happy belated birthday..have a blast! 

aku nak tag 
  • Hiro (aku tau kau suka kalau perempuan2 ni) HAHA
  • Jiha (sweet girl)


5 comments:

  1. keh2..dapat hari jadi lambat lg..bulan 5.jum dating? ahaaa

    ReplyDelete
  2. terima kasih sudi join..all the best to you~ ^_^

    ReplyDelete
  3. hiro : die x kish la..haha..jom! kalo bukn australia or venice aku xnk haha

    yana : my pleasure ;)

    ReplyDelete

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance