Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Monday, 31 January 2011

Perak, what a lovely place! ;)

yuhuuuuu! aku baru sampai ni..naik bus pukul 10 tadi dari Changlun, drop kat Ipoh..boleh tahan lembabnya bus tu bergerak, buat kena gelak dengan siput babi je..aku cuti sampai 11 hb..lusa aku pergi KL sampai Ahad..siapa2 nak dating dengan aku sila buat appoinment dengan PA I..hahaha..kau ingat kau diva Beron??..tadi aku naik bus 2 tingkat, so tempat letak beg dia melebihi paras normal ketinggian aku..macam mana entah beg aku boleh keterbelakang..sumpah aku tak sampai nak ambil..time tu laki2 lain semua da takde kat situ..dasar kaki panjang, laju je jalan..sekali aku nampak sorang mamat ni..wah hensem!! peluang peluang!! haha gatai!!..tapi disebabkan kurang keyakinan diri nak beramah mesra dengan laki handsem, aku suruh sorang mamat yang kebetulan lalu kat situ ambil kan..dia pun kene lompat ambil, apa ntah lagi aku!! lain kali buat lif kat tempat simpan beg tu tahu!!

bestnye perasaan bila ada kat negeri sendiri, ada kat tempat orang rasa terkontang kanting..acehh! padahal kau kat mana sama je perangai Beron, tak behave2 jugak..aku dengan cerita Mesir tengah chaos, betul ke??..kalau betul, selamatkanlah semua wanita dan kanak2 kat sana, students Malaysia jugak..kawan aku ada kat Cairo..Cairo part of Mesir ke?? ke Cairo kat Madagascar?? haha sorry lah, aku failed geografi..apa2 pun, mari doakan kesejahteraan dorang kat sana..kita sedap2 makan limau kat sini, tak kan nak biar dorang makan peluru, ye dak??

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance