Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Wednesday, 12 January 2011

movie?? again?? not just that ;)

da seminggu aku tak keluar rumah sebab korek-korek kawan semua da balik study..aku lupa gossipmate aku time sekolah dulu tengah tunggu nak fly..huyoooo! I believe I can fly, I believe I can touch the sky..wah gitewww! mentang2 menyumbangakan suara tadi..hehe..so aku ajak Reyna merangkap classmate time form 5 jugak pergi Ipoh..dia drive, lesen bau peluh JPJ lagi..keh keh keh

mula2 wajiblah makan Mc'D kan..heaven gila pergi JJ hari ni, boleh parking melintang kat lot parking sebab tak ramai orang, siap kalau muka tak malu boleh main slide2 kat dalam mall tu..then kitorang tengok movie, The Tourist..my all time favourite actor and actress berlakon..Johnny Depp and Angelina Jolie..aku suka cara Abg Johnny I cakap, auuwww! very charismatic..ah kau! da suka semua nampak karisma la macho la apa la..Angelina Jolie tak nak cantik pulak kan, wanita betul muka dia..cerita tu a little bit slow tapi unexpected gila..best la, buat kita rasa nak meneka itu ini..pelakon2 sampingan dia pun boleh tahan kacak..hehe..Venice cantik yawww! nak honey moon sini la..hehe..

 jatuh cinta setiap kali pandang ;)

then kitorang pergi memekak kat karoake..walawehhh!! da lama gila tak karoake..kalau M. Nasir dengar suara aku tadi, jadi pengemis la Ana Raffali lepas ni..keh keh keh..penat weh menyanyi dengan meletak segala jiwa raga suara kat microfon..

hidung kena kasi kembang, suara dari hidung sedapp! =P

da habiskan suara, kitorang balik Kuala Kangsar..sebab sampai agak awal and tak de kerja yang berfaedah boleh buat, kitorang pergi sungai dekat Ulu Kenas..basah half seluar aku..ikutkan hati nak mandi, tapi tak kan nak mandi bogel, bikin kontroversi je..hehe..

kau bajet kau duyung eh Reyna?? haha

maka tamatlah sesi mengonjeng hari ni..puas hati aku dapat keluar rumah dari pagi sampai petang..hehe

5 comments:

  1. bendenya ak mmg duyung wehhh.. HAHA..

    ReplyDelete
  2. amboi..sampai nak p venice...

    aku nak p gambia jaa


    hahahaha

    ReplyDelete
  3. reyna : dugong ye! haha

    nub : gambia kt mne weh?? haha

    ReplyDelete

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance