Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Monday, 10 January 2011

kecewa?? sekejap saja

malam semalam aku gigih tengok ajl..aku jenis manusia yang tak layan agenda-agenda macam tu, tak berminat sangat..tapi aku tetap nak tahu keputusannya..disebabkan bosan, aku berjaya layan 80% dari ajl semalam..perghhh! persembahan Faizal Tahir memang mantap..berbaloi la dapat persembahan terbaik..tapi aku tau ramai tak puas hati Ana Raffali menang..kan?? kan??..alah anggap je la tu rezeki dia, bukan dia mintak nak menang..nak salah, salahkan juri..tapi aku rasakan, M. Nasir syiokk kat dia lah..wah, gosip! haha..da la, tak payah pertikaikan, gigih kau siap ada fan page kat FB kutuk Ana lagi..haha.suka betul rakyat Malaysia buat dosa kering..agak2 best macam santap sotong kering tak?? keh keh keh..disebabkan ada Zahiril Adzim, aku pejamkan mata butakan hati la dia menang..haha..nak komen lebih pun, telinga and mata aku jenis tak berseni ;)..eh tapi siapa drummer API eh?? ::wink wink::

ok lupakan pasal ajl, tak effect hidup aku pun..aku da dapat result sem ni!! memuaskan?? mengecewakan lebih tepat kot..but I know I get what I deserve..alhamdulillah, lulus semuaa :)..nak banyak ngomel pun benda da jadi, sendiri punya salah..focus on future la senang cerita..take it as a lesson..ye dak?? pasrah betul ni..haha..apa-apa pun congrats kepada semua students UUM for your result..that is the best for you ;)

2 comments:

  1. owahh..ang mesti terer an....

    hehhe

    ReplyDelete
  2. teror?? huehuehue
    kalo tror aku x kecewa, aku da jmput ko dtg knduri kesyukurn aku kehkehkeh

    ReplyDelete

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance