Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Sunday, 23 January 2011

hidup tak selalunya indah ;)

wahh! lama gila tak update tiba2 nak bagi tajuk2 syahdu..drama kau Nadia! haha..hidup berjalan seperti biasa walaupun ada perubahan..susah kan benda yang jadi kebiasaan tiba2 jadi luar biasa..tapi hidup kena diteruskan, masa berjalan, ada kebahagiaan menanti di depan..bila ayat da sentimental macam ni, maknanya ada something mengacau jiwa la tu! ahaks

percaya pada qada' dan qadar, takdir, jodoh, ajal maut yang telah ditetapkan..aku bukan perempuan yang baik yang nak mengharapkan orang setampan seiman Ust Amirul untuk masuk minang aku..haha..tiba2 petik nama dia..tapi dia handsem oh jadi ustaz, sesuai gitewww! cuba bagi AC Mizal jadi, agak2 masuk tak?? haha..tapi aku try berubah untuk jadi baik..hijrah tu memang 1 pengorbanan..banyak rasa yang harus dipendam untuk peroleh sebuah keberkatan..wah!! gila ustazah statement..hope semua keputusan yang aku buat bawa kebaikan untuk semua pihak ;)

*I'm single and ready to mingle..haha...hamboih! atas bukan main ustazah, bawah bajet diva eh kau Beron!

2 comments:

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance