Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Friday, 10 December 2010

yeayyy!

akhirnya kini pasti, ku da tak jadi budak sem 3 lagi..hoyeahhh! hongga! hongga!..ok2, jangan gelak! jangan gelak! aku tau majoriti da habis exam, ada yang da dapat result pun..tapi ada aku kisah?? korang on next sem bila?? habaq mai..ceq on middle januari..korang new year kan?? meh nak gelak sikit..hihi..eh tak puas..hahahaha..tolak tambah bahagi darab sama je cuti kita..just aku terbelakang sikit gara2 banjir

tadi paper retorik..macam apa ntah aku jawab..sumpah takde mood nak jawab paper ni..yela, paper last..belajar dalam timbunan barang2 memang menguji ketumpulan mental..bilik sumpah bersepah macam tak pernah kemas 1 sem..ni la penyakit aku, malas gila nak pack barang..berat tahu?? berat!! sakit segala tulang semulang sendi menyendi otot menyontot..eh kenapa word last tu macam lucah je..bahahaha

esok wa balik oooo..bus pukul 10 pagi tak silap..balik kampung ooooo balik kampung hati rianggg~~ suka eh kau Nadia bab balik2 ni..ehh siapa tak suka, setelah sengsara 1 month nak final exam, akhirnya aku terlepas dari kebebanan..cewahhh! mentang2 tadi jawab paper retorik, ayat pun da macam ada bunga2 sikit..hehe

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance