Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Monday, 6 December 2010

pesanan tulus ikhlas kepada penjenayah

saudara saudari penjenayah sekalian, tak payah lah nak buat jenayah da..korang ingat nama korang masuk court and keluar kat segala jenis buku, aku nak ingat?? non adooo!..aku ingat kes Mona Fendi je sebab agak pelik cara dia membunuh..setakat gali jalan kerajaan, nak tembak binatang tertembak kawan, cubaan mencuri, tak thrill la tu derr..buat gua punya otak rasa sempit je nak ingatt..

attempt to rape : lay down on the girl's body with the intention of penetration but was abandon because failed to erection..heh' pastu ada hati lagi nak kata diri tak bersalah..come on dude! sebelum buat jenayah baca Penal Code kasi habis dulu naaa! =P..takde menyusahkan aku..

habis sudah semua law paper aku..heaven nyahhh! lepas ni subjek picisan je..lecturer aku baca ni mampus aku! haha..4 hari ada gap, apa lagi, mari berjoget!..soalan tadi?? hmmm..ntah, aku jawab je semua, betul ke tak, tak payah cerita..haha..lenguh tangan aku bai! dengan air cond yang sejuk gila, susah betul nak menulis tadi..kadang2 aku terfikir, kenapa la kena test dengan menulis..why not interview?? konon2 panel adalah mangsa yang nak mintak advise dari peguam..baru feel..boleh sinsing lengan baju sambil mula pok pek pok pek..takde lah lenguh tangan aku..ni kene tulis, mahu da kerja nanti bila orang mintak advise aku tulis dalam test-pad lepas tu cakap da pergi balik, baca kat rumah..hahahhaha

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance