Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Saturday, 4 December 2010

pening.perangai perempuan pelik (4P)

pening pulak tidur petang2 ni..konon nak qada' tidur semalam study account sampai pukul 3 pagi..semalam kitorang study kat bilik Maria, start pukul 9..teror tak teror, ilmu kosong di dada, nak habiskan 11 chapter 12 jam sebelum exam sebenar..gila lahhh!! budak yang ambil SPM akaun pun belajar 2 hari sebelum exam..kami memang gadis2 yang sangat konfiden dengan niat bawa M16 masuk hall -_-''..belajar tak pernah serius pulak tu, asyik makan je..tengah2 elok study macam mana entah boleh debatkan isu hal barang naik..tak de kene mengena langsung!! haha..da la, lupakan pasal account, buat aku rasa tercekik je..bak kata en. sayangg apa susah, failed repeat la..bahagia betul dapat boyfriend yang memahami ni =P..tapi tolong la jangan fail!! trauma aku dengan subjek ni..

itu bukan perangai perempuan yang aku maksudkan..ini hal lain..aku pelik dengan perempuan yang add aku kat FB semata-mata nak stalk aku buat apa dengan boyfriend / skandal dia..hellooooo!! takdenye aku kebulur nak boyfriend orang ehhh..aku pun ada 1 la..kalau add then nak jadi kawan aku, aku sukaaa..ni add tapi tak tegur2, bila bf dia komen aku like pulak da..sarcastic kau perempuan..cik jemah, jangan risauu ye..insyaAllah saya tak kan rampas hak orang..marilah kita berkawan..mana tau nanti boleh buat double date?? muahahaha

lagi satu, dia ada boyfriend..tapi bila ex dia ada girlfriend baru, dia nak kacau gak hidup perempuan tu..what the nerakaa perangai?? kau jaga boyfriend ko sekarang senyap2 boleh?? atenye pelik bebenor la perangai kau yongg..nak dua2 ke?? macam kau boleh poligami..suka sangat kacau kebahagiaan orang..aish kah kehena la..oh benda ni tak jadi kat aku..ex2 en sayangg berhemah..ngahahahaha!

ok2 yang ni last..ni palingg pelik..da ada boyfriend tapi kacau hak orangg..ni malas nak komen banyak2..think2 by your own..karang komplen banyakk, aku pulak jadi camtu..nauzubillah la..memang la boyfriend bukan hak legal exclusive kau..tapi kau suka kalau kau kene?? suka?? suka?? heh'

6 comments:

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance