Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Friday, 31 December 2010

sedar2 diri sikit Nadia oi!

malam ni masa aku banyak terluang depan laptop..3 jam jugak lah aku kusyuk tak bergerak-gerak..nak tiru ayah aku sebenarnya..nampak macho pulak dia key in data2, sambil selak2 buku, spek kasi londeh sikit..tak nak kalah punya pasal, aku bersila, curi mouse uncle aku, spek kasi tegap atas hidung..spek londeh macam orang tua..haha..

klik! klik! tap! tap! klik! tap! haaa, selesai jugak aku up kan level semua jenis game yang ada dalam hard disk aku..hah! lega..gaya kena professional, muka harus serius, konsentrasi harus jitu!..aku bagi petua ni hoi..tapi ada sikit kecewa la, aku try download game baru tapi asyik failed je..dasar pengdengki!..

bila da berpuas hati dengan prestasi diri sendiri..aku belek2 handphone, buka segala application..tiba2 aku terkujat..dari baring terduduk terus!!

apa????

esok 2011??

cilakak!

terus tutup game, google resepi masakan kampung, dessert, western and italian food..aku nak masuk 21 da weh!! boleh kahwin da ni..huehuehueheu..apa nak jadi la, umur da lanjut still main game lagi, tengok carton, baca komik lagi, merengek2 lagi..bila nak matang Beron oi??..tapi aku nak teruskan hobi2 tersebut..kalau tak nanti siapa nak temankan anak2 aku, ye dak?? memang bakal ibu yang prihatin betul aku ni..tak sia2 siapa jadi anak aku..hehehe

2 comments:

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance