Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Thursday, 23 December 2010

little focker

tadi pergi menghabiskan masa dengan rakan seperjuangan yang lain..wah! seperjuangan..macam mempunyai matlamat hidup yang sama dan berjuang untuk menjayakannya! haha..kalau berjuang sama2 buang masa reti la kitorang..tadi ramai la budak2 kecik..ala hari ni kan result PMR keluar..I dapat biasa2 je you..I tak kisah pun..mak bapak I kaya..tak lulus SPM masuk private college ambil bidang lite2 sudah, contohnya fashion..ngahahhaha! kentut!

kitorang tak buat apa pun, ukur mall tu je..boleh la muat 7 keturunan kalau tanah tu dijadikan kubur..haha..tengok cerita the focker apa ntah..Ros yang pilih..lawak cerita tu..tapi ada jugak lawak lucah..ha! suka la tu, suka la tu..ish ish ish..cerita dia pasal dispute between son-in-law and father-in-law..fil yang sangat teliti tahap dewa..yang kalau kau menipu pun dia boleh tahu berdasarkan apa ntah..gila la..dapat fil macam tu, memang tak berani aku menipu aku layan anak dia macam putera raja..hehe


laki tu macho oh! aku tak tahu kenapa, asal nama dia hero, aku rasa dia macho..haha..1 je hero aku rasa lame gila, asmara..nama pun asmara..dari bubuh nama anak aku asmara, baik la bubuh asrama..at least berguna untuk penempatan, dari pandai berasmara je, habuk pun tarak! eh tetiba nak merapu pasal nama hero pulak..tapi kalau ada siapa-siapa bubuh nama anak asmara, baik korang bunuh diri sebelum anak korang bunuh korang..eh tak habis2 lagi Nadia?? hehe

penatnya hari ni, pukul 10malam baru sampai rumah..tepat 12 jam aku keluar..gila lah..kalau duduk rumah siap 6 biji kek dah..hehe..dari sampai Ipoh sampailah nak meninggalkan Ipoh kerja nya makan! makan! makan!..mc'd, yong tau fu, nasi goreng..ranap misi nak diet..eh tapi blog kena update, orang kata cerita panasss lagi..esok2 da sejuk, tak feel..rasa macam goreng pisang letak dalam freeze..ngeng!

2 comments:

  1. syokk kaa cita nih??

    bleh den cari nanti.hahak

    ReplyDelete
  2. syiokk! but take it from +ve side la sume lwk2 die..keh keh keh

    ReplyDelete

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance