Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Tuesday, 7 December 2010

girls night out!

semalam habis je paper criminal, aku tidur dulu..tu paling penting untuk mengekalkan awet muda..hehe..petang tu aku keluar dengan my beloved friends..semua perempuan you all..hotties2 sangatt..haha..kitorang pergi 2 kereta..1 kereta Maria, 1 kereta sewa gen2, aku drive..haruslah auto..kalau manual alamatnya semalam bertolak petang, midnight baru sampai..haha

half of us tengok haunted Changi..aku sumpah la tak nak tengok cerita terkejut2 macam tu, boleh buat masuk kubur je..aku memang tak into sangat cerita haunted2 ni..eleh Nadia, cakap je la penakut, kan senanggg =P..aku, Cha, Sheril, Chena, and Chot tengok ngangkung..tengok, mana ada aku penakut, ni cerita hantu jugak apa..tapi hantu lawak la..hehe..

cerita dia sangat light..ada la terkejut sikit2 tapi still dalam kategori tak masukkan muka dalam bekas pop corn..yang paling penting cerita dia lawak hokeyh!! memang berbaloi la tonton..tak boleh bla guna word tonton..haha..tapi ending dia macam slack sikit..macam terus jump into conclusion, takde intro benda tu nak habis..overall 4/5 la..cewahhhh! macam apa je aku nak bagi rate bagai..haha

gambar senget, malas nak rotate..haha..dasar pemalas

then kitorang lepak mamak, gosip2..gaya macam da habis exam kan..muahhahaha

*tiba2 terminat azad jazmin..macho honga! honga! ohhh ;)

2 comments:

  1. kan3? azad jazmin macho kan? hik3

    ReplyDelete
  2. macho gila wehh..kalo aku coklat da lama cair auww! hahaha

    ReplyDelete

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance