Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Sunday, 26 December 2010

entah kali ke berapa

tadi aku pergi tengok wayang untuk ke berapa kalinya entah..cuti kali ni banyak gila aku tengok wayang..memang masyuk la..cuba teka aku tengok cerita apa??..janin?? tak main la, aku bet cerita tu akan keluar raya nanti..haha..aku tengok cerita giant..kelakar jugak lah..best rupanya jadi giant ni..boleh menakluk dunia..wah! aku baru start nak berangan ada orang jeles tak bagi aku nak teruskan angan2..hehe


tak menyesal la tengok..cuma kalau hero dia kasi hensem sikit, 10x aku sanggup tengok..hehe..

2 comments:

  1. malam2 buat ikan pekasam ke ? bukn buat anak ? hahaha

    ReplyDelete
  2. uihh kauu! tu je pk..haha..ap boleh buat, nk menyara hdup...da jd dealer ikn peksm 1 msia bru boleh mlm2 buat anak..hahahha

    ReplyDelete

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance