Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Monday, 13 December 2010

budak comel kurang sihat

eh bukan aku, aku tau aku tak comel pun..just jelita sikit2..ngahahaha! rasa nak bagi penmapar kan?? sabar2 cik gayah sekalian, itu baru permulaan..hehe..aku baru sampai dari Taiping Medical Centre (TMC)..melawat Fatini si budak gedik aktif nakal garang comel ya amat..dia kene duduk ward sebab ada ketulan kat badan dia yang sebesar telur ayam..telur ayam kau! bukan telur puyuh..ngeri aku tengok..aku tau mesti sakit gila, sebab tak boleh kena sikit, dia nangis..aloo sian gila..if i can replace her, I'll do..hmm

sunyi rumah takde dia..selalunya malam2 dia datang kacau aku online..garang ya amat perempuan tu..ayat favourite dia kalau dia marah eeeeee la..tadi kat hospital, abang dia ambil makanan dia sikit, sempat dia marah, tak padan dengan sakit..huhu

Fatini gedik, ayong doakan Fatini cepat sihat..boleh kita main kejar2 lagi, main sorok2..boleh ayong dukung Fatini sana sini, layan kenakalan Fatini..I really miss ur telatah :)..friends, do pray for my love ;)

dia gigitnya bandage and tag nama tu nak cabutkan..haha..kalau aku pun rimas!!

2 comments:

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance