Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Wednesday, 29 December 2010

bandar air

tadi aku pergi Lost World dengan family members..memang terbaiklah..sampai2 melawat binatang2 dulu..jinak binatang2 dekat sana, having sex slumber je siap kenyit2 mata..penampar baru tahu! haha..tiket da naik harga sekarang but worth la aku rasa..ada petting zoo..hotspring dia pun da mengancam gila..ada air terjun melambung-lambung macam tsunami lagi..ternganga aku tengok!..

yg mcm ahli zoo tu adik aku

part ni paling best..sumpah geli dorang paut kat tangan sambil patuk2 nak makanan..nasib baik comel..kalau tak aku sembelih buat sup!

ular dalam cermin boleh la berlagak nak tunjuk2..cuba depan aku..dia yang tunjuk aku!

tapi ada slack sikit la..regulation dia ntah apa2..tu tak boleh ni tak boleh..mula2 cakap tak boleh pakai seluar berzip..lepas tu da pakai seluar tak berzip, cakap tak boleh pakai seluar bawah buku lali..pening tak?? senang2 kau suruh semua orang bogel la..senang cerita..wah! da2 Nadia, jangan bayangkan bukan2 =P..

eh aku lupa nak bawa handphone waterproof..so takde la pics aku tengah scuba diving..kitorang keluar awal gak la..aku tak de mood sangat..tak de pulak laki handsome pakai swimming trunk hari ni, puas cari! hahahahaha..padahal aku lapar gila..seberang jalan ada mc'd..ha ape lagi..prosperity, mc chicken, curly fries, coke, porridge, choco top aku balun..caya tak?? caya tak?? :D tambah2 ada orang belanja kan, lagi la banyak jin tumpang sekaki..rasa nak meletup perut! ;)

* I love Dec 2010 ;)

2 comments:

  1. xdpt bukit merah , lost world ko bantai kan , haha
    bape tiket skang wei ?

    ReplyDelete

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance