Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Thursday, 2 December 2010

3 to go ;)

tadi da selesai jawab paper Constitutional Law 1..jangan tanya boleh jawab ke tak, semestinya jawapan aku tak menyakinkan..haha..tapi paper tadi rasanya tak semerana paper lepas..uhuuuu!..tengok je la result nanti ye..

lusa aku paper account..ohmaigod! sape nak ganti aku?? aku belanja aiskrim magnum..tolong la wehh..pleasee pleasee kamu jangan nakal *eh tiba2*..aku lost gila subject ni..11 chapter kau!! 1 haram aku tak pandang lagi..kalau tak pandang paham takpe..ni??? sendiri mau ingat..wuwuwu takut gilaa..ketaq lutut gua..hentam je boleh?? agak2 bernasib baik macam management tak?? out of 18 chapter, aku baca 5 chapter je..tengok2 dapat B..ngeh ngeh ngeh..ingat nak failed da, tapi nasib Allah tolong aku hentam dengan jayanya..tapi kali ni agak2 Dia nak bagi chance lagi tak?? ::sigh::

*tak sabarnya nak balik..weeeeee~~ ;)

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance