Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Wednesday, 24 November 2010

tort tort! tort tort!

heh' bunyi macam bunyi kentut..baru selesai paper ni tadi..tort, belajar pasal criminal yang tak di cover oleh penal code contoh : traffic offences, assault, battery..bukan battery energizer la yang pentingya..tapi kalau orang penggal kau dengan battery energizer bersaiz C kau boleh claim under battery..soalan not bad, tapi aku yang bad..haha..aku tulis cukup2 booklet..apa hal orang lain angkat tangan mintak kertas macam nak order teh tarik kat kedai mamak ha?? apa yang diorang mencarut?? haha..ke aku yang tak cukup jawapan?? apa2 la janji da lepas..legaaaa~~ walaupun jawapan macam tetttttttttttttt! hehe

aku siap awal jugak la..bajet excellent padahal tak tahu nak jawab apa..ngeh ngeh ngeh..then aku nak pergi tandas, tak tahan ohh! sejuk gila bilik tu..letak mayat mau beku..aku tak pernah pergi toilet time exam berlangsung..tak tahu pulak ada pengawas ikut kita..ceiiiittt!! kalau laki hensem tak pe jugak..gatal Nadia! gatal! hehe..apa jadahnya pergi toilet pun nak ikut..tak de nya aku nak meniru..aku pelajar pintar solehah dan serba boleh..haha..risau sangattt dia..not good! not good! bila takde kepercayaan kepada students yang berjiwa murni

ada lagi 5 paper..lusa paper family law..haish! ni lagi satu masalah..tak baca hape lagi..ala family je..macam tak pernah pergi orang nikah kan?? ada apa?? ada tok kadi, ada saksi, ada takliq ke talkin ha?? haha..ada makan2 yang paling penting..kalau maintenance?? suami kena bagi nafkah, isteri duduk rumah baca senaskah surat khabar sambil ketawa berdekah-dekah..haha..kalau dissolution of marriage?? ala apa susah 'aku ceraikan kau dengan talak 1'..ciritttttt!! kalau boleh jawab macam tu, confirm mak aku bagi aku kahwin tahun depan..ngahahaha..

4 comments:

  1. gudluck exam . t kalo xtau , suh beruk tunggu dalam toilet ,suh die ready bukak semue ok ! hahaha

    ReplyDelete
  2. hehe tq :)
    =P..beruk skg otk suci, xnk komplot ngn aku..die ckp 'baik lyn suami dr lyn ko?'..ptut x ptut?? haha

    ReplyDelete
  3. pergghh best nye da lepas paper..

    ReplyDelete

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance