Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Thursday, 11 November 2010

sweet talker is everywhere, the pure sweet one is hiding somewhere ;)

you, you lah perempuan yang palig HOT yang I pernah jumpa
kalau dapat you, sumpah I tak cari lain dah

bluueeerghhh! be realistic la man..aku allergic betul dengan laki yang sweet talker ni..sebelum dapat hamboi hamboi, cakap bergula..selalunya sweet talker ni, sebelum dapat je beria, da dapat hehhh..yang paling tak boleh bla, kalau sweet dengan 1 perempuan je takpe, ni segala kaum kerabat perempuan tu dia nak masuk jarum..and selalunye sweet talker ni sesungguhnya tidaklah HOT..sebab orang yang HOT ni dia tau, mulut dia macam longkang pun maybe ada orang nak..hehe

perempuan zaman sekarang ni da susah nak cair dengan sweet talker..baik kau jadi diri kau..lagi ramai yang berebut dari kau keluar ayat mengayat yang buat cair taik telinga je..tapi kalau memang style kau cakap macam sasterawan negara, tak dapet den nak buat apa..kalau cakap manis and buat tak pe..ni setakat pandai cakap, habuk pun tarak, baik kau blahh!!..I akan setia kat you macam mana bintang setia pada bulan..duhhh!! dua tiga bulan lepas tu, kau ayat perempuan lain pulak, kalau suruh pilih antara megan fox dengan you, I pilih you..like derrr stop being so lame la..haha..ayat tak payah nak kencang boleh?? kalau betul kau stick dengan perempuan tu, takpeee..

aku lagi prefer laki yang cakap straight to the point and tak janji yang bukan2..we cant predict future kan..beria tabur janji manis, at last kau cair jugak dengan perempuan yang goda kau..nak jadi sweet tu perlu, tapi tak payahlah kau nak bermanis mulut sangat, bagi VW Polo ke, banglo ke pun da kira sweet la tu..tak percaya cuba bagi, mesti perempuan tu akan cakap tq biiiiiiiiiii, sweetttttt la you ni..ha kan da dapat title sweet, tak payah banyak cakap pun takpe..auww!! hahahha..mata duitan punya perempuan!! haha

so stop being sweet talker..you must be sweet on your own way..contoh : dalam setahun cuba sekali kau tiba2 terpacak depan perempuan tu ajak dia spend masa sama2 without any basic plans..tak pun dalam setahun cuba kau tiba2 pos hadiah kat dia, tak mahal pun takpe, janji ikhlas..tak pun, kau tiba2 video call dia, kau nyanyi untuk dia sambil main gitar ke ketuk baldi ke walaupun suara kau sumpah sumbang macam haram..haha..setahun sekali pun more than enough..kalau hari2 nak sweet, rimas pun ada..haha..

tapi lain orang lain caranya kan, kalau aku memang geli dengan sweet talker 24 7..its just my opinion..no offences ;)

2 comments:

  1. sweet talk for sweet heart je doh. bahahha. asal aku suka entry ni. asall?

    ReplyDelete
  2. haha..tau xpe..ni kt sume prmpuan die nk ayt..loser betul..haha
    sebb ko suke aku kot..hehe

    ReplyDelete

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance