Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Monday, 1 November 2010

majlis konvo

da dua hari aku perform main angklung untuk majlis konvo..tak la penat mana, tapi penat menunggu majlis habis..1 sesi around 500 students yang dapat sijil..mana dengan ucapan2 lagi, dengar koir lagi, majlis terpaksa ditangguhkan lagi..sempat la aku tidur dalam 30 minit dalam 'peti ais' tu..sejuk gila oh!! beku aku..kat sini da 3 hari hujan tak berhenti..kat Changlun da banjir..sebab tu majlis terpaksa ditangguhkan, nak tunggu pro-canselor datang..kalau tak siapa nak sampaikan sijil?? aku?? haha

da la dalam dewan dorang tak bagi pakai sweater, tak seragam kononnya..wakluu!! korang pakai coat takpe lah!! yang kitorang ni da sampai sakit2 dada sebab sejuk..sabau je la den!!..bila tengok majlis macam ni, buat aku tak sabar sangat nak grad..especialy bila tengok muka parents..ada yang terharu, gembira, menangis..ada yang kaya, sederhana, miskin..macam mana pun dorang, they've been a proud parents on their child's graduation day..ada yang ambil sijil naik wheel chair..nanti aku nak naik guna skate board  la..hehe..yang paling penting, aku nak sejambak ferrero rocher!! haha..apa kelas bagi bunga..Cha da janji nak bagi bear..hehe

the proud parents =')

perarakan masuk pelajar

oh kah kehena!! bila aku nak grad ni??

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance