Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Saturday, 20 November 2010

Day 15 → Something or someone you couldn’t live without, because you’ve tried living without it.

aku bukan tak pernah cuba hidup tanpa dia..tapi sumpah tak boleh ohh!! caca marba jadi hidup aku..everthing seem to be upside down..dia la yang banyak tolong aku..aku pergi mana je dia mesti ada dengan aku..bangun2 tidur tengok dia ada kat sebelah buat aku tersenyum..ewohh! ewohhh! nak geli2 pulak kat sini..hehe..pendek kata, ni peneman setia aku la..walaupun dia jarang berfungsi, tapi aku kene ada dia by my side..supaya aku akan selalu senang hati..dia lah menyimpan segala suka duka aku..hahaha..kadang2 dia tak buat apa pun untuk aku, tapi aku suke belek2 dia, godek2 sana sini..dan aku akan pastikan dia sentiasa 'berisi'..sejak kebelakangan ni 'berisi' dia susah nak menurun..kadang2 rasa loser jugak, kadang2 rasa macho bila da 3 hari apa yang aku isi sikit pun tak berganjak -_-''

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
aku jatuh cinta pandang pertama dengan dia..aku sebenarnya trauma dengan slide2 ni tapi disebabkan appearance dia sangatlah macho dengan warna merahnye, lantak la slide cepat rosak ke tak..buat masa ni ada la sikit2 minor problem, tapi biasa la tu..aku anggap dia nak manja2 dengan aku..biasa2 je dia ni..takde wifi pun..3g ada, tapi harammm aku tak pernah guna..nak 3g dengan siapa?? monyet?? haha..aku tak kisah sangat takde functions yang over mcm wifi or gps or 3g sebab memang aku tak perlukan buat masa sekarang..janji boleh message, call, mms, tangkap2 gambar and dengar lagu sudah lah ;) 5.0mp ni hoiii! ceh berlagak!! orang pakai dslr tak bising pun..cukup bangga la ni, aku mana mampu, janji bila captured picture keluar muka aku bukan DrR..ehhhh?? haha..eh tak patah tengkuk ke usung camera gedabak tu ke hulu ke hilir?? kalau tak, aku ingat nak sambar satu nanti..kalau ya, aku suruh laki aku je beli nanti..hahahahaha

2 comments:

  1. jgn beli hp sony yg slide2 ni..cpt rosak..wuwuwu

    ReplyDelete
  2. da beli pun weh..haha..tau2 tp sbb hensem sgt, tergoda pulak..

    ReplyDelete

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance