Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Thursday, 18 November 2010

Day 14 → A hero that has let you down. (letter)

awak, 
bukan saya bermaksud nak membuka pekung di dada..sorry la kalau ayat geli, bila datang mood jiwang saya, awak pun tahu saya macam mana kan..Alaf 21 memang nak ambil saya sebagai one of their author, tapi disebabkan mood jiwang saya datang once in a blue moon, mungkin ambil masa sepurnama nak siapkan 1 novel..eh apa yang saya melalut ni?? ok2..mula balik..

awak,
bukan maksud saya nak gembar gemburkan cerita kita..bukan salah awak pun..saya da lama menaruh perasaan kat awak..saya tak pasti awak sedar ke tak..ni la salah satu sikap awak yang buat saya rasa down!! awak tak pernah nak care tentang perasaan saya..yang awak tahu kerja! kerja! kerja!..why not awak luangkan sedikit masa untuk saya..cukuplah awak layan saya sebagai kawan, saya tak pernah mintak lebih dari tu..sungguh!!

da la awak, saya penat nak menype sebenarnya..if awak terbaca ni, awak contact la saya..da berkurun saya tunggu awak contact..saya pun tak tahu mana saya dapat kesabaran tinggi macam ni..saya syak iman saya da up sikit la

-
-
-
-
-

-
-
-

-
-

-
-
-
-

-
-
-

-
-

-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
boleh tak awak transform jadi handphone je?? senang sikit nak contact!!

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance