Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Wednesday, 10 November 2010

Day 13 → A band or artist that has gotten you through some tough ass days

da lama tak merapu benda ni..terlupa pulak ada benda nak buat di kala kebosanan, di kala tak tahu nak update apa..kalau korang ada kat situasi aku sekarang, korang mesti insaf nak anak kembar 6!! astagfirullahalazim..6 orang ni sangat menguji kesabaran dan ketahanan mental..mula2 elok je main..Fina buat2 jadi hantu, tutup diri dengan selimut..mula2 elok je semua buat2 takut, harmoni je main..tiba2 datang Hadif, penumbuk sekali dekat muka Fina..ha ambil kau..dari acara main hantu2, da jadi acara wrestling..lantak korang -_-''..Fatini lagi best, semua orang tengah sibuk2 gaduh, dia datang diam2, cubit pipi sorang2..lepas tu dia buat2 nangis, konon jadi mangsa keadaan..haihhh! lagi sebulan aku jaga dorang, mau mental..

eh macam lari topik je?? lupa da nak type apa sebenarnya..haha..oh pasal band yang buat aku melalui hari yang macam ass..tak sanggup nak tulis ass dalam bahasa Melayu..bahasa Inggeris sound proper..hehe..the truth is, benda tu tak pernah jadi kat aku..paling gempak pun, aku pernah pergi konsert Ramli Sarip ngan InTeam je, itu pun kat UUM..In Team ko!! kau mampu?? haha..yang lain aku just berseni dalam bilik..aku tak fanatik band / artist..bagi aku, cukuplah dengar lagu time bosan2..itupun aku pakai radak je dengar, tajuk lagu and penyanyi dia pun aku tak tahu siapa..jahil tak jahil?? eh mana ada jahil..tak tahu nama2 Malaikat dan tugas2 mereka baru jahil..sentapppppp tak?? haha

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance