Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Monday, 15 November 2010

Cinta di mata anda

gila tak boleh bla kan tajuk entry..ni kawan aku bagi award..so buat je la..hidup tak baik menyombong..hehe..orang bagi kita terima, orang tak bagi kita rampas..haha

BannerFans.com

nama penuh aku pun tak tahu?? nak kene Kimi ni..haha..my name as stated on IC is Nurul Nadiah bt Ahmad Roslan..sedap kan?? macam nama ahli syurga..hahahhaha..ok2, cepat2 lempang aku!! =P

pandangan pasal blog dia?? hmm.penuh dengan petua2 cinta, liku2 orang bercinta..auwww! siapa nak tahu apa2 pun pasal cinta, sila la terjah blog dia..blog aku korang boleh datang kalau baru putus cinta..haha..takde pun entri petua menghilangkan lara di hati..tapi ada link beberapa bujangan kat sidebar

maksud cinta?? ok2 kejap..ha ni dia : Cinta bererti jika kita benar-benar mencintai seseorang kita tidak akan pernah berhenti memikirkan tentang mereka walaupun sesaat dan merasakan dialah segalanya. jawapan paling relevan aku rasa selepas 10 minit mengoogle..da buat ayat sendiri karang lagi orang tak paham..haha

2 comments:

  1. dh jiwang plak nadia...

    sejak bile jd jiwang ni...hahaa

    ReplyDelete
  2. mana ade wehh!! kene pkse ni..ahahhaha

    ReplyDelete

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance