Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Wednesday, 3 November 2010

10001

bosan2 buat note criminal law, mari kita berselingan dengan berngoBLOG

klik untuk tumbesaran

after a year, pengunjung blog aku tepat 10001..diamlah la kau Beron orang lain da 10000000001 visitors tak bising pun..biarlah, blog aku!! =P..tadi aku start blog pukul 10.01..apa maknanya tu?? adakah mas kahwin aku rm10001 atau pun hantaran 10 serba satu??..hahaha..1001 rahmat betul kalau dapat..ngeh ngeh ngeh..

Isnin depan aku exam account..waduh! waduh! gawat ni..1 habuk pasal account aku tak tahu..study pun tak start lagi ni..nasib baik objektif..agak2 blur boleh main cat ci lut at at, cat cit lut kucing lompat..macam tak biasa buat..

aku tak sedap hati lah, tak tahu la kenapa..tak suka rasa ni..rasa nak gigit dinding!! hope everything is well..all is well! all is well! bak kata Amir Khan dalam 3 Idiots..dengan cuaca yang tak memberangsangakan matahari untuk merangsang cahayanya, tadi aku pergi hantar baju kat dobi..da rasa macam datin2 da..haha

kau percaya hukum karma?? I do believe it..apa kau buat kat orang, kau cakap buruk pasal orang, kau akan kena balik..tak percaya tunggu je la..aku pernah kena jugak..aku kata orang tu, sekali aku pun buat..ces!! lagi satu, jangan canang aib orang 1 dunia..and jangan canang aib sendiri 1 dunia..Allah tak suka..kau buat dosa simpan sorang2..jangan bangga dengan dosa yang dibuat..nauzubillah..jangan rampas hak orang, nanti ada orang rampas kau punya pulak..haha..padan muka!

ah! sumpah takde mood..dia nak suruh aku study la ni..haippp! ok till we meet again ^^v..ces! 45min jugak aku nak buat 1 entri..ingat da expect!! haha

*aku doakan semuanya berjalan lancar

2 comments:

  1. 1st time singgah sini!
    like ur blog!=)

    btw..bestt gile no tu!^_^
    dah 100001 org usha blog ni..hihi

    lastly..gudluck for ur exam!

    ReplyDelete
  2. hehe..tq :)

    teruskn mengunjung eh :D

    ReplyDelete

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance