Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Tuesday, 19 October 2010

Piranha - one way of diet

ada rasa nak rejam aku tak?? da nak dekat final makin galak aku buat movie review..haha..kelas makin sikit, masa terluang makin banyak, kemalasan makin melanda, ilmu di dada makin surut =P..lepas ni aku study la..kecoh nau!! sebelum study kene release tension with something fun dulu..bila masa aku tension entah..hehe

aku jenis tak suka tengok cerita2 ngeri macam Saw ke Piranha semua tu..aku memang allergic tengok darah banyak2, rasa loya..ni bukan mabuk darah kan?? Fazlina baca ni mahu dia gelakkan aku sampai dia habis belajar..yela, bakal doctor, setakat tengok isi perut terburai, ada apa hal kan Faz? hehe..

sumpah geli cerita Piranha ni..Cha ngan Wawa la ni 'menginfluence' aku tengok cerita ni..ha punyalah mabuk, sampai tercombine word Melayu ngn English..mahu aku tak makan 3 hari ni..aku kalau tengok cerita geli2 macam tu, memang loya..tengok makanan je terbayangg..eyuckssss!! tu pun ada part aku pejam mata tak tengok..loser kan aku?? orang lain tengok relax je, aku sampai nak muntah2..boo gila kau Beron!! kata cool..haha..so siapa spesis aku, rasa nak diet..sila lah tengok Piranha secara bertalu-talu =P


kalau upload scene movie tu karang mahu aku yang tak buka blog sendiri..haha..nak study, tpi pening2..so tidur dulu! haha

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance