Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Monday, 25 October 2010

Day 12 → Something you never get compliments on.

ni bukan paksaan tau
tapi apa kata korang komen or type kat chatbox aku
'Nadia, kau sopanlah'
cuba! cuba! tak salah mencuba ^_^
dalam 3 hari kalau takde siapa buat camtu, aku delete blog ni baru aku sambung entry ni
kalau ada yang buat, tak payah aku merapu panjang2 :D
mesti korang tak nak aku merapu kan?? hehe

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance