Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Sunday, 24 October 2010

Day 11 → Something people seem to compliment you the most on.

eh cun nya dia tu
cantik la kau Nadia
eh awak sweet
kenapa kamu comel??

ayat2 kat atas tu aku da lali da dengar..apa orang kata?? halwa telinga ke apa ntah..maknanya kalau kau puji aku cantik, kau adalah orang yang ke 98765435785 yg cakap macam tu..hahahhahahha..bull!!

takde lah, aku sedar aku siapa..mata tak bulat, hidung tak mancung, pipi tak naik, gigi macam arnab..eh sudah2 la tu kutuk diri sendiri..yang penting nizamsani follow aku..auwwww! *tiba2* haha..yang aku perasan or aku memang seorang yang suka perasan, ramai orang kata aku cool..aku tak kata, orang kata..sebab tu nama blog aku, aku.rasa.aku.cool..kalau aku sendiri kata aku cool, aku tukar nama blog jadi aku.memang.cool 0.0..yang hujung tu sign kembang hidung sebab tak semua orang cool macam aku..hehe

apa yang coolnya entah..tu la, siapa suruh dorang tak jadi mak or ayah aku..kalau dorang jadi parents aku, dorang tau la betapa tak coolnya aku dengan family..hehe..tapi sekarang aku rasa aku makin cool dengan family..bila mak suruh angkat kain, aku jawab relax la der, hari tak hujan lagi..and aku masih cool duduk depan TV walaupun da kene baling dengan hanger..mak pulak yang makin tak cool sekarang ni..ish ish ish..

Ros, kawan baik aku ada cakap pemikiran aku macam lelaki..aku tak suke nak fikirkan sesuatu benda terlampau terperinci..kalau ada masalah pun aku tak ambil port, tapi aku pernah pergi port kat Penang *tiba2 lagi*..Ros dear, tu bukan pemikiran macam laki, tu pemalas namanya!! hahaha..aku memang ambil mudah semua benda, serabutlah nak fikir2..aku ikut je flow kehidupan aku..yang buruk aku try elakkan la, tapi kadang2 tersasar jugak..huhu..que sera, sera :)

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance