Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Thursday, 21 October 2010

Day 10 → Someone you need to let go, or wish you didn’t know.

you,
bukan maksud I nak lepaskan you macam tu je..kalau difikirkan, antara kita memang tak de harapan da..so for me, baik kita settlekan sekarang dari melarat nanti..you're just perfect for me, physically especially..hehe..you handsome, you sweet

kadang2 I terfikir, kan best kalau I tak jumpa you..so kita takde masalah macam ni..masalah yang I terpaksa lepaskan you..I tak tahu I akan kuat or tak bila satu hari nanti you ada girl lain..I really wish yang you tak de orang lain but its unfair kan..I pun da ada orang lain sekarang, then I tak nak you ada orang lain..kejam kan I??

hubungan kita ni, ramai orag tak setuju..especially ayah..bila dia dengar nama you, dia terus reject..dia kata I tak mampu nak ikut cara you nanti and paling penting, you yang susah nak terima cara hidup I..memang berat hati nak lepaskan you, tapi I tahu tanpa restu parents, lagi la hubungan kita entah ke mana2

sekarang ni kat mana2 je I boleh nampak muka you..kadang2 I tak sangka yang I kenal you..kadang2 I buat2 macam I tak pernah kenal you, tapi I tak boleh tipu hati I yang kadang2 I rindu you..but let past be past..we need to move on kan?? I doakan you berjaya dalam career you..

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-

bila nampak je you kat tv, ayah I mesti cakap 'syaitonn je semua ni'..you tahu tak betapa pedihnya hati I time tu?? tapi I pun rasa tu semua 'syaitonnn'..but I still like you..auwwww! hahahaha

*sumpah aku bosan gila sekaranggggg!! hehe

2 comments:

  1. nad..time ak bc perenggan ke 2 ak dah dpt agk dah..hampeh btol minah nie! haha

    ReplyDelete
  2. hahahha..
    bosn owh..tu yg buat tebiat tu =P

    ReplyDelete

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance