Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Thursday, 21 October 2010

Day 09 → Someone you didn’t want to let go, but just drifted.

kadang aku rasa aku mengelat jawab soalan2 ni..dia suruh buat someone, kadang2 sampai somethree aku buat..haha..ok2 kali ni aku buat someone..cuba teka siapa?? jeng jeng jeng!! suspen tak?? haha

dia seorang lelaki..lelaki yang aku tak la rapat sangat but I know I love him so much..dia kacak, dia penyayang walaupun sikit tegas..dia paling suka kat senyuman and the way I laugh..bila aku gelak, dia akan tersenyum sama..luaran dia nampak macam manusia biasa, tapi dalaman dia banyak keistemewaan yang aku baru sedar bila dia tak lagi di sisi..=(

tok,
kalau boleh pilih bila time kita nak 'pergi', mesti Nadia akan merayu-rayu kat tok biar tok pergi at least lepas Nadia dapat segulung ijazah..atau pun lepas Nadia kahwin, tak pun lepas Nadia dapat anak..hehe..tapikan tok, Nadia tahu benda tu tak kan jadi..

instinct tok sangat kuat kan..and I think U have something in U that make all ur instinct was true..kalau la tok hidup lagi sekarang, ada benda yang Nadia nak mengadu..Nadia keliru..but I know at the end, Allah will show me something..doakan Nadia kuat tok..I LOVE U..=')

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance