Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Monday, 27 September 2010

tests + assignments

boring betul blog aku ni..tak habis2 cerita test la, assignment la..bila la nak cerita da bayar down payment rumah dua tingkat ke, latio sport sebijik ke, dapat interview nak kerja ke, ada orang datang melamar ke..ni asyik2 test! assignment! test! assignment! bile nak habis ni oi??

lusa aku ada test business accounting..ha tengok, test lagi!! account da belajar sampai chapter 8 ke 9 ntah..tapi aku just tau word debit, credit, asset, equity, liability, trial balance dan sumpah aku tak tahu apa benda tu sume..kalo budak account baca ni, mahu aku kene gelak 3 hari tanpa henti!! oh loser gila weh..final lagi sebulan ++..mati la aku!!..

makin nak hujung sem ni, makin berlambak pulak kerja aku..nak senang tak yah belajar la Beron!! nanti orang lain pakai lamborghini, kau kayuh basikal bmx je..nanti orang lain rumah 3 4 biji, kau duduk rumah sewa je..nanti orang bercuti kat Alaska, kau mampu pergi Langkwi je..nak??? ha tau tak nak..da jangan banyak komplain..dari kecil sampai besar, da tahap boleh kahwin da, hidup nak senang je! =P

jiran bilik aku pregnant..alololo comel je tengok perut dia..jangan nanti terberanak dalam bilik sudah..tak pasal2 aku dapat tittle doctor nanti!! hehe

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance