Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Saturday, 4 September 2010

jam

aku ingat agi, 1st time aku pakai jam yang ada jenama time form 3..tu pun uncle aku belikan sebab dapat 8A PMR..time tu bangga gila la weh..jenama Adidas warna hitam..lama aku pakai jam tu..sayang gila..tapi 3x tukar tali la, aku kan ganas..huhu

time nak masuk asasi auntie aku nak belikan jam..dia nak belikan jam guess untuk aku, ade kerawang2 bagai..siap mms gambar lagi..oh no!! not my type..aku cakap kat dia aku nak beli sendri, nanti bagi je aku duit..dia pun on je la..aku beli jam Looney Tunes warna hitam merah..sumpah stylo..tapi jam tu besar, tak sesuai dengan tangan aku..tapi aku peduli hape..janji aku rase aku hensem pakai jam tu..haha..time nak beli, ayah aku berapa kali tanya sebab tak percaya aku nak beli jam tu..hehe

semalam ada sorang laki bagi aku satu jam..serba salah aku nak terima ke tak..tapi orang da bagi tak kan nak tolak..beria dia nak aku pakai, siap tolong pakaikan..nak tolak pun tak sampai hati..jam tu comel..ada lampu lagi..tapi aku da tak nak pakai jam macam tu..serba salah aku aih!! ni ha jam nye

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


asyraf, cousin aku yang umur 4 tahun bagi..beria dia..bile nampak aku tangkap gambar, muke die bangga gila..siap cakap acap beli kat mc donald, ayong pakai la..hai la, sanggup bagi aku tu, padahal dia sayangg..bila aku letak pic ni as wallpaper hp aku, muka dia sangat berpuas hati..aku pun seronok la macam tu :)

4 comments:

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance