Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Thursday, 9 September 2010

it never too late

orang sibuk kemas rumah, aku sempat lagi update blog..ni la namanya manusia yang inovatif..aku nak cerita kejadian selasa lepas..sebelum ni tak update sebab takde gambar..tak feel la kan kalau korang tak dapat meratapi menatapi muka2 gumbira kami yang tak berpuasa

we'r like having little reunion with all the ex-mjsc Lenggong..14 orang, and we are all fantastic girls :) aku seronok bile gather semua perempuan, rasa harmonias sangat..kitorang mula2 nak berbuka puasa kat Johnnys tapi full booked..so makanlah Pizza Hut..meja kitorang paling panjang, ala2 great wall of China *dari pandangan seekor semut la*


cuba cari aku..hehe..pic ni aku curi dari FB Wan *yang tengah bertenggong tu*..girls, thanx for the night..we'd really enjoyed it right?? :) tahun depan gather lagi ye..:)

2 comments:

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance