Followers

”Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yg memberi peringatan.”

-Imam Hasan Al-Basr

Saturday, 25 September 2010

Dam Dam Dum Raya :D

malam semalam budak kelas aku buat bbq, kononnya macam open house raya la..tengah hari kitorang keluar pergi Alor Star beli barang2 untuk dipanggang..konon nak siap bara kan arang pukul 5, tapi sampai pukul 7..ni bukan salah janji Melayu eh, ni salah hujan lebat n kereta jam..menipu gila ko Nadia kat Changlun pun nak jam?? ingat Changlun tu Kota Metropolitan ke?? haha..jam la sebab air naik =P..*padahal tak sampai 30min jam*..hehe

kawan2 start datang pukul 8 lebih kurang..maka bermulalah aktiviti mengasapkan diri..semua bagi kerjasama :))..makanan banyak gila hokeyh!! sampai boleh tapau2..celebrate birthday cik Wawa sekali..tambah lagi seketul kek white chocolate macadamia..pergh!! licin wa cakap lu..total manusia yang datang around 50 orang..memang havoc..tak payah letupkan meriam, suara dorang ada..haha

kebetulan kat situ ada event lain, event raya jugak..siap jemput Uji Rashid you..ada bunga api bom kebabbom! lagi..kau mampu??haha..so kitorang tumpang la bunga api tu..meriah la..Cinese students pun sporting habis, join sekali..dorang cakap nanti time Chinese New Year dorang nak buat pulak..jangan ada babi panggang sudah!! haha..ni ha ade beberapa ketul gambar

half of the meals..baru setengah ni weh!!

ayam bakar 7 ekor yang seekor dikerat 12..kira sendiri dapat berapa..tapi langsai! haha

some of my beloved classmates :)

aku tak tahu la ni dorang nak panggang ayam ke bakar orangg!!

gaya macam sosej tu 7kg..smpai senget2 bawa..yang 2orang tu bukan nk tolong..posing lebih =P

gambar gedik-manja dengan birthday girl harus ada :)..hepi befday si baju hijau ;)..eh bukan sepatutnya aku ke yang kena suap dia?? haha

overall, seronok sangat malam semalam..macam 1 Malaysia sangat..boleh mingle2 dengan semua orang..boleh ngumpat2, gelak2..oh lupe nak bagitau, kitorang buat event ni depan tasik..romantik kan?? kan?? makan suap2 sambil mengadap tasik..gelak2, ambil gambar..rugi ohhh siapa yang tak nak kawan ngan kitorang!! hahahahhaha

classmates LLB 09', u r the GREATEST!!

No comments:

Post a Comment

Kalau aku suka comment korang, aku approve. Hahaha.
Thank you in advance